Cillessen: “Volem guanyar amb l’estil Barça”

Cillessen: “Volem guanyar amb l’estil Barça”

El porter blaugrana analitza la trajectòria de l’equip durant la Copa del Rei i afegeix: “Volem acomiadar Luis Enrique com cal, tant de bo li podem dedicar la victòria”

El FC Barcelona jugarà aquest dissabte la final de la Copa del Rei contra l’Alabès al Vicente Calderón (21.30 hores, Telecinco). El porter Jasper Cillessen ha confessat en una entrevista a Barça TV que es troba molt il·lusionat d’haver pogut arribar fins aquí: “Volia tornar a enfrontar-me contra l’Alabès perquè després d’una setmana i mitja a Barcelona vam perdre contra ells i vull tenir una segona oportunitat”.

El porter blaugrana ha destacat que els de Pellegrino són un bon equip: “Ho vam veure en el primer duel, són un gra equip. Però ells potser tenen una pressió afegida perquè és la seva primera final, nosaltres som el Barça i tenim l’avantatge que n’hem jugat unes quantes, tenim experiència”.

L’equip de Luis Enrique no comptarà amb el davanter uruguaià, Luis Suárez, ni amb el reusenc, Sergi Roberto: “Són dos jugadors molt importants, però tenim prou equip per treure el matx endavant i poder dedica’ls-hi la victòria tant a ells com a Luis Enrique. Volem acomiadar-lo com cal”. L’holandès ha conclòs l’entrevista entusiasmat: “Tant de bo guanyem i pugui dir que mai he perdut un partit al Calderón”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut