“Arribem molt endollats a la final”

“Arribem molt endollats a la final”

El central blaugrana ha analitzat l’actualitat del primer equip en l’acte d’estrena del Cruyff Court a Sant Guim de Freixenet

Gerard Piqué ha parlat sobre l’actualitat blaugrana en l’acte d’estrena del Cruyff Court a Sant Guim de Freixenet quan queden pocs dies per disputar-se la final de la Copa del Rei contra l’Alabès. El central ha assegurat que “l’equip no arriba al partit relaxat. Portem diverses victòries seguides i estem molt endollats”. Alhora, el jugador blaugrana ha recordat quin és l’objectiu dels de Luis Enrique pel duel d’aquest dissabte contra el conjunt vitorià: “El partit és molt important, el nostre objectiu és guanyar la Copa perquè suposa un títol i ens permetria disputar una altra competició com és la Supercopa d’Espanya”.

El jugador blaugrana s’ha referit al tancament del Vicente Calderón a finals d’aquest curs: “És un estadi dels més carismàtics de la Lliga i sempre que anem allà són molt bon partits”. Piqué també ha destacat el suport del públic al Camp Nou al llarg de tota la temporada, afirmant que “l’afició aquest any ho complert i ha superat fins i tot les expectatives”.

“No és la temporada que haguéssim desitjat tot i que no és un fracàs”, assegura el blaugrana preguntat sobre el balanç de la temporada fins al moment. Finalment, Gerard Piqué ha analitzat les seves sensacions i el futur de la seva carrera com a jugador. “Em trobo molt bé i vull estar com més anys millor jugant i ajudant al Club a guanyar títols", ha sentenciat el blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut