Pas ferm dels jugadors del Barça amb les seves seleccions

Ter Stegen, Andre Gomes i Denis Suárez passen la primera fase de les seves competicions com a primers de grup i jugaran les semifinals tant de la Copa Confederacions com de l'Europeu sub-21

Tres jugadors del Barça encara estan jugant competicions oficials. Són el casos de Ter Stegen i Andre Gomes, que estan disputant la Copa Confederacions amb Alemanya i Portugal respectivament, i també de Denis Suárez, que està jugant l’Europeu Sub-21 amb la selecció espanyola. En totes dues competicions la primera fase ha finalitzat i el balanç dels blaugranes ha estat força positiu.

André Gomes ha jugat un total de 180 minuts en els 3 partits de la primera fase, participant en l’empat 2-2 davant Mèxic i en la victòria per 0-1 contra l’amfitriona Rússia. A més, va descansar en la victòria dels portuguesos contra Nova Zelanda per 0-4. Ara Portugal jugarà contra Xile per passar a la final.

A l’altra semifinal de la Copa Confederacions s’hi troba l’Alemanya de Ter Stegen, que també ha jugat 180 minuts repartits en l’1-1 contra Xile i el 3-1 davant Camerun, i jugarà les semifinals contra Mèxic.

Finalment, Denis Suárez ha jugat un total de 188 minuts, en què ha participat en les victòries davant Macedònia per 5-0, contra Portugal 1-3 i davant Sèrbia, on el blaugrana va marcar l’únic gol del partit (0-1). Ara la selecció espanyola sub-21 jugarà les semifinals davant Itàlia.