Ivan Rakitic visita l’oficina de Nova York

Ivan Rakitic visita l’oficina de Nova York

El jugador del FC Barcelona, que es troba de vacances als Estats Units, ha visitat la seu nord-americana blaugrana, a la mateixa ciutat on els culers s’enfrontaran a la Juventus el 22 de juliol

Ivan Rakitic ha estat el primer jugador del primer equip a visitar les oficines del FC Barcelona a Nova York. Cal recordar que el 7 de setembre del 2016 el club blaugrana va inaugurar aquesta seu als Estats Units, on l’actual ambaixador del Club, Ronaldinho Gaúcho, va fer els honors i el tram superior de la façana de l’Empire State Building, un dels gratacels més simbòlics del món, va ser il·luminat de color blau i grana.

El migcampista croat es troba de vacances amb la seva família a Nova York i ha aprofitat per visitar les oficines barcelonistes. Rakitic ha destacat: "És un plaer poder estar aquí, a les noves oficines del FC Barcelona, tots movent-nos en la direcció que volem. Està tot preparat per quan vinguem al juliol i puguem gaudir tots del Barça".

A més, durant el mes de juliol el primer equip del FC Barcelona, ja sota les ordres d’Ernesto Valverde, realitzarà una gira pels Estats Units. Una gira durant la qual visitarà, precisament, Nova York, per enfrontar-se a la Juventus de Torí (22 de juliol); Washington D. C., per enfrontar-se al Manchester United (26 de juliol), i, finalment, Miami (29 de juliol), on es disputarà el Clàssic davant el Reial Madrid. Cal recordar que tots aquests partits corresponen a l’International Champions Cup, torneig amistós que el FC Barcelona ja va disputar a l’estiu del 2015 (també als Estats Units) i l’estiu passat, llavors a Europa.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut