Quatre culers en el triomf de la selecció espanyola

Quatre culers en el triomf de la selecció espanyola

Els de Lopetegui han vençut 1-2 a Macedònia en el partit classificatori pel Mundial de 2018. Un matx on Piqué, Jordi Alba, Iniesta i Sergio Busquets han estat titulars

La selecció espanyola ha guanyat el seu partit classificatori pel Mundial de Rússia del 2018 i es manté líder del seu grup. Els de Julen Lopetegui han superat a Macedònia (1-2) en un matx on quatre blaugranes han estat titulars i han disputat els 90 minuts: Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets i Andrés Iniesta –tot i que el manxec ha estat substituït al temps afegit per Saúl, enduent-se l’ovació de l’estadi macedoni–.

El combinat espanyol s’ha avançat ràpidament al marcador. Una gran passada interior d’Iniesta per Jordi Alba, ha permès al lateral culer assistir a David Silva per anotar el primer gol de la nit (minut 15). Els de Lopetegui han augmentat la diferència al marcador 12 minuts després, i Diego Costa, assistit per Isco, ha situat el 0-2 al marcador.

Macedònia ha retallat distàncies a la segona meitat mitjançant Ristovski (minut 66) i el marcador ja no s’ha tornat a moure. Finalment, triomf per 1-2 d’Espanya, que continua liderant el grup G de la fase classificatòria pel proper mundial, amb un total de 16 punts en sis partits, igual que Itàlia. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut