Neymar: “Volem guanyar-ho tot”

Neymar: “Volem guanyar-ho tot”

El brasiler, Piqué i Arda Turan han iniciat aquest dimecres les activitats al Japó, amb les entrevistes corporatives als mitjans propis de Rakuten

El Japó ja respira Barça. I els jugadors del primer equip Neymar Jr, Gerard Piqué i Arda Turan han participat en els primers actes al Japó amb motiu de la presentació del patrocini de Rakuten. Encara sense Lionel Messi, que ha aterrat al país nipó a última hora de la tarda, els tres jugadors han repassat l’actualitat del Barça en una entrevista amb els mitjans propis de Rakuten. En ella, tots tres han coincidit en mostrar-se optimistes amb l’arribada d’Ernesto Valverde, que aquest dimecres ja ha començat a entrenar amb el grup a Barcelona.

Arda ha comentat que “és un entrenador amb caràcter”, mentre que Piqué ha dit que “té una carrera consolidada” i que “compleix tots els requisits per fer un gran any”. Neymar, per la seva part, també s’ha mostrat contundent: “No el conec personalment, però he escoltat coses molt bones d’ell. Volem guanyar-ho tot, com sempre, i estar al nostre màxim nivell”.

Unes declaracions que s’han fet en la prèvia de l’acte central, que será una roda de premsa per celebrar l’acord entre el FC Barcelona i la companyia japonesa. Un esdeveniment que serà el primer acte oficial des de l’entrada en vigor del contracte de patrocini. A nivell institucional, l’expedició l’encapçala el vicepresident de Màrqueting i Comunicació Manel Arroyo, que el proper dijous assistirà als actes com a representant de la Junta Directiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut