Dia de visites a la Ciutat Esportiva

Dia de visites a la Ciutat Esportiva

El president Josep Maria Bartomeu, el mànager de l’Àrea de Futbol, Pep Segura, el tècnic del Barça B, Gerard López i l’exblaugrana Gabi Milito han visitat l’entrenament del primer equip

Diumenge entretingut a la Ciutat Esportiva. I és que el primer equip ha rebut diferents visites en la sessió d’entrenament d’aquest matí. Un cop finalitzada l’última sessió de treball de la setmana protagonitzada per l’aniversari de Sergio Busquets s’ha pogut veure com el president del Club, Josep Maria Bartomeu, ha saludat els jugadors del primer equip, el tècnic Ernesto Valverde i el seu cos tècnic, amb els quals ha compartit les primeres impressions del curs a la gespa del camp Tito Vilanova.

També hi ha assistit el mànager de l’Àrea de Futbol, Pep Segura, que, acompanyat del tècnic del Barça B, Gerard López, han saludat la plantilla, Valverde, i els membres de l’‛staff’ així com també els jugadors del Barça B presents en la sessió. Un Barça B que aquest dilluns tornarà a la feina i iniciarà la pretemporada per preparar-se de la millor manera per al retorn a la Segona A.

L’entrenament, però, també ha tingut una altra visita sorpresa. Ha estat l’exblaugrana Gabi Milito, que va jugar al FC Barcelona durant quatre temporades (2007/08-2010/11) i on va conquerir 10 títols, dels quals destaquen tres Lligues, dues Lligues de Campions i un Mundial de Clubs. Milito ha saludat els seus antics companys, com ara Piqué, Sergio, Iniesta, Messi i Mascherano i també ha aprofitat per saludar-se amb Valverde. En definitiva, un matí ple de visites, ambient distès i mogut a la Ciutat Esportiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut