La remuntada contra el PSG, nominada als Premis Laureus

La remuntada contra el PSG, nominada als Premis Laureus

El triomf contra el conjunt francès a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions (6-1) permet al Barça optar al premi en categoria Millor Moment Esportiu de l’Any

La nit del 8 de març del 2017 va ser màgica per als culers, amb un resultat que va servir perquè els blaugranes capgiressin l’eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions contra el PSG (6-1). Una remuntada que va ser recordada per l’èpica del gol de Sergi Roberto i pel gran ambient viscut al Camp Nou i arreu del planeta. El món de l’esport no ha oblidat aquest moment, que està nominat als Premis Laureus.

Aquests premis s’entreguen anualment als millors esportistes de l’any, tant de manera individual com col·lectiva. Des de l’any passat, es va estrenar la categoria de Millor Moment Esportiu de l’Any, que identifica els moments que, amb més força, representen els vertaders valors de l’esport i s’escull pels vots dels usuaris a través d’internet.

Per a l’edició d’enguany, l’organització ha decidit que utilitzarà un nou sistema de votació. Cada mes entre agost i desembre es podrà votar entre sis moments esportius destacats que escullen els usuaris. El cinc vídeos vencedors –un per mes– seran els que accediran a la votació final, que també estarà oberta a tots els usuaris.

Precisament l’edició de l’any passat d’aquest premi es va tenyir de color blaugrana. I és que el guanyador va ser l’Infantil B de Sergi Milà pel seu gest a la final de la World Challenge Cup de Japó consolant els seus rivals després del partit. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut