Ernesto Valverde: “Tenim bones sensacions, sobretot a nivell d’equip”

Ernesto Valverde: “Tenim bones sensacions, sobretot a nivell d’equip”

El tècnic blaugrana ha destacat la importància del triomf contra el Betis per poder recuperar sensacions

En la roda de premsa posterior al Barça-Betis (2-0), Ernesto Valverde ha assegurat tenir “bones sensacions, sobretot a nivell d’equip, tot i alguna baixa important”. “L’equip ha estat bé, en solidaritat al camp en molts aspectes. Al principi ens ha costat, però hem anat generant ocasions. El ritme ha baixat a la segona part”, ha analitzat el tècnic blaugrana en el seu debut a la Lliga amb el FC Barcelona.

El preparador del Barça també ha valorat la importància d’aquest primer triomf en el debut a la competició domèstica: “Aquest triomf és important per poder reenganxar-nos a les bones sensacions després d’un mal resultat”. Quant a la posició de Leo Messi com a fals nou, el preparador blaugrana ha valorat positivament aquesta opció: “És una oportunitat que ens dona tenir el Leo en aquesta posició, ja que a ell li agrada desenganxar-se i tenir possibilitats d’aprofitar aquest espai”.

Ernesto Valverde també ha parlat del canvi de sistema: “No canviaré sovint de sistema, tot i que el nostre estil de joc no canvia. El més important és que l’equip no se separi i estiguem junts en atac i en defensa”. L’entrenador del Barça també ha destacat el bon paper de Sergi Roberto, que ha marcat el seu primer gol a la Lliga: “El seu treball ofensiu i defensiu ens pot ajudar. Ha estat molt bé i n'estem encantats”. “Hem de continuar endavant amb sensació de normalitat. Volíem guanyar el partit per a totes les víctimes de l’atemptat”, ha sentenciat Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut