Quatre blaugranes protagonistes en la golejada de la selecció espanyola davant Itàlia

Quatre blaugranes protagonistes en la golejada de la selecció espanyola davant Itàlia

Piqué, Jordi Alba, Sergio i Iniesta han participat en el triomf del combinat dirigit per Julen Lopetegui davant Itàlia al Santiago Bernabéu

La selecció espanyola ha superat amb molta claredat Itàlia (3-0), en un duel transcendental per a la primera plaça del grup G classificatori per al Mundial de Rússia 2018. Els de Julen Lopetegui han sortit amb molta intensitat i amb les idees molt clares des d’un bon inici. Els blaugranes Piqué, Jordi Alba, Sergio i Iniesta han estat titulars i han disputat els noranta minuts menys el migcampista manxec, que ha estat substituït quan faltaven 20 minuts per al final.

El central català i el lateral blaugrana han estat a un bon nivell, fent de guardaespatlles davant d’algunes de les arribades italianes sobre l’àrea de De Gea, que, tot i arribar poques vegades, quan hi han arribat ho han fet amb perill. Iniesta i Sergio han estat a un gran nivell al mig del camp, ja que s'han associat a la perfecció per dominar el centre del camp amb la resta dels seus companys. Així, a la mitja part la selecció espanyola ja guanyava per 2-0 gràcies a les dues dianes d’Isco, una de falta i l’altra d’un xut potent des de fora de l’àrea.

La segona meitat tindria poca més història. I és que els de Lopetegui han continuat dominant el partit, tenint el control i fent patir els italians, impotents davant la superioritat dels espanyols. Morata, que ha entrat a la segona part, ha fet el tercer i definitiu. Cal destacar, també, que quan faltaven tres minuts per al final, el seleccionador espanyol ha fet entrar l’exblaugrana David Villa, que tornava a la selecció després de tres anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut