Valverde:

Valverde: "Donem molt valor a aquest triomf"

El tècnic blaugrana ha destacat: "Encara queda molt, però aquest triomf és molt important, hem fet un gran partit davant un molt bon rival"

Els homes de Valverde continuen en un gran estat de forma. El FC Barcelona ha aconseguit una nova victòria –la quarta consecutiva–, aquest cop davant la Juventus (3-0) gràcies als gols de Leo Messi (2) i Ivan Rakitic. El tècnic barcelonista, Ernesto Valverde, ha destacat en roda de premsa: "Donem molt valor a aquesta victòria, hem jugat davant un rival que cal tenir molt en compte, el finalista del darrer any". A més, el tècnic blaugrana ha afegit: "Hem tingut molt bones sensacions, mantenint la porteria a zero, marcant tres gols i guanyant. Encara queda molt però és un triomf important. És fonamental guanyar partits perquè la gent estigui amb nosaltres".

Pel que fa al joc de l'equip, l'entrenador barcelonista ha assenyalat: "Hem estat bé quant a joc. Al primer temps ens han creat algunes dificultats, però hem estat bé en la pressió alta i recuperant la pilota. En general hem fet un gran partit davant un gran rival. La Juventus és un equip que defensa molt bé i amb les línies molt juntes i el partit requeria paciència".

Pel que fa als noms propis, Valverde ha alabat Messi: "Sempre tens la sensació que quan agafa la pilota passarà quelcom bo per a nosaltres. El gol tot just al descans ha estat crucial". També ha parlat sobre Dembélé: "Ha treballat bé, com la resta de l'equip. Ha d'adaptar-se a poc a poc al joc de l'equip".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut