Un mes de setembre intens de Lliga i Lliga de Campions

Un mes de setembre intens de Lliga i Lliga de Campions

El conjunt blaugrana haurà de jugar 6 partits en 18 dies entre la competició domèstica i el retorn de la Champions, amb els enfrontaments contra la Juve i l’Sporting Clube

El FC Barcelona afrontarà un calendari dur i intens al mes de setembre. Durant aquest període, el conjunt blaugrana disputarà un total de 6 partits en 18 dies, repartits entre la Lliga i la Champions. Una marató que començarà després de l’aturada per seleccions, amb un Barça -Espanyol al Camp Nou que es jugarà el diumenge dia 9 a les 20.45 hores. Es tractarà del primer derbi oficial de la temporada 2017/18 per als barcelonistes, que setmanes més tard tindran el segon, aquest cop a Montilivi contra el Girona (dissabte 23, 20.45 h), que competeix per primera vegada a la màxima categoria. Entremig, però, hi ha el desplaçament al Coliseum Alfonso Pérez per enfrontar-se al Getafe (dissabte 16, 16.15 h) i la visita de l’Eibar a Barcelona en la cinquena jornada de la Lliga (dimarts 19, 22 hores).

D’altra banda, el mes de setembre suposa també la tornada de la màxima competició europea, amb la qual arriben els dos primers partits de la fase de grups de la Lliga de Campions. Així, el Barça rebrà la Juventus, l’equip subcampió de l’edició anterior, al Camp Nou (dimarts 12, 20.45 h). A més, els barcelonistes viatjaran a Portugal per veure’s les cares amb l’Sporting Clube de Portugal, el dimecres dia 27 en el mateix horari Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut