Ple al quinze a la Lliga

Ple al quinze a la Lliga

Els d’Ernesto Valverde compten els partits per victòries després del triomf d’aquest dimarts contra l’Eibar al Camp Nou

L’inici a la Lliga del FC Barcelona és molt bo. I és que els blaugranes compten els partits per victòries després de cinc jornades disputades aquesta temporada. El triomf del Barça contra l’Eibar a l’Estadi (6-1) situa Ernesto Valverde entre els tècnics barcelonistes amb un inici més bo a la competició regular, amb 16 gols a favor i 2 en contra.

El Barça va estrenar-se a la Lliga amb un triomf al Camp Nou davant del Betis (2-0). Aquesta victòria suposava el començament d’una molt bona trajectòria per als de Valverde, que han sumat els tres punts contra l’Alabès (0-2), l’Espanyol (5-0), el Getafe (1-2) i contra l’Eibar (6-1).

Camí del millor inici històric blaugrana

Si repassem els inicis del Barça en els darrers anys, els blaugranes es troben a tan sols tres triomfs d’igualar el millor començament blaugrana de la història. Els d’Ernesto Valverde, amb cinc triomfs, se situen a tres victòries d’igualar l’inici de Tata Martino a la banqueta del Camp Nou (temporada 2013/14).

Si comparem els registres actuals del Barça amb els d’aquell curs, els números eren semblants. A la jornada 5, fins i tot la diferència de gols era idèntica a la d’ara: +14.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut