Leo Messi iguala Carles Puyol com a tercer jugador de la història amb més partits amb el FC Barcelona

Leo Messi iguala Carles Puyol com a tercer jugador de la història amb més partits amb el FC Barcelona

Després del duel contra l’Sporting Clube de Portugal, el ‘10’ blaugrana suma 593 participacions oficials, les mateixes del defensa català, i ja només té per davant les 638 d’Iniesta i les 767 de Xavi

Leo Messi segueix fent història amb el FC Barcelona i aquest dimecres, a Lisboa, ha assolit una nova fita. El crac argentí, que va arribar al Club en categoria infantil i va debutar amb el primer equip amb 16 anys, no ha parat de superar rècords de tot tipus i d’aixecar títols amb el FC Barcelona.

Així, després del partit disputat contra l’Sporting Clube de Portugal, el crac barcelonista ja suma 593 partits defensant la samarreta blaugrana i se situa en el Top 3 amb més partits disputats amb la samarreta del Barça. Uns números que fan que el ‘10’ argentí hagi igualat els de Carles Puyol i que es trobi només per darrere de Xavi Hernández (767) i d’Andrés Iniesta (638). Enrere queden ja els 549 que va jugar Migueli, el cinquè de la història amb més partits.

Però a banda de Messi i Iniesta, que a Lisboa ha jugat el seu partit número 638, en aquesta llista de jugadors amb més partits com a blaugrana també hi trobem altres futbolistes en actiu, com és el cas de Sergio Busquets (442) i Gerard Piqué (405).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut