Quatre culers presents al triomf contundent de la selecció espanyola

Piqué, Sergio Busquets i Iniesta han estat titulars en la golejada (0-8) davant Liechtenstein, i Deulofeu ha disputat 35 minuts. A més, Arda ha jugat 70 minuts en la victòria de Turquia (1-0) davant Croàcia

Triomf contundent de la selecció espanyola davant Liechtenstein (0-8) per seguir encarant la seva classificació pel Mundial de Rússia. Els homes de Lopetegui han superat amb claredat al seu rival, en un matx on els blaugranes Gerard Piqué, Sergio Busquets i Andrés Iniesta han estat titulars i han disputat els 90 minuts. A més, Gerard Deulofeu ha entrat al terreny de joc als 55 minuts de joc, disputant els darrers 35.

Gerard Piqué ha disputat el partit complet a l'eix d'una defensa de tres que no ha rebut cap gol i ha controlat en tot moment l'atac local. A més, Sergio Busquets i Andrés Iniesta també han completat els 90 minuts a un gran nivell, movent a l'equip des del mig del camp i sent claus en el control de la possessió de la pilota. A més, el capità blaugrana —que també ha estat capità del combinat espanyol durant tota la segona part ha assistit a Morata en el 0-2 amb una gran centrada des de la banda dreta.

L'altre blaugrana present a la golejada ha estat Gerard Deulofeu, que en els 35 minuts que ha disposat sobre el terreny de joc, ha estat molt actiu amb grans accions ofensives per banda dreta. El català ha estat l'autor de la centrada que Göppel ha introduït dins la seva pròpia porteria en el darrer gol espanyol. Finalment, 0-8 pels de Lopetegui amb gols de Morata (2), Iago Aspas (2), Sergio Ramos, Isco, Silva i Göppel en pròpia.

A més, la selecció turca d'Arda Turan ha superat a Croàcia (1-0) gràcies a un gol de Tosun als 75 minuts de joc. El '7' blaugrana ha estat titular i ha disputat 70 minuts del triomf de Turquia davant d'una Croàcia sense Ivan Rakitic.