Retorn centrat en la Lliga

Els de Valverde tornen a la feina després d’un dia de descans per començar a preparar el partit d’aquest dissabte davant el Getafe

Valverde va concedir un dia de descans a la plantilla després de la victòria davant la Juventus (3-0), i el Barça ha tornat a la feina aquest dijous. El primer equip està realitzant un bon inici de temporada i és líder de la Lliga, empatat a punts amb la Reial Societat, i ha ofert una bona exhibició en l’estrena de la Lliga de Campions. Sobretot, també, per l’estat de forma d’un Leo Messi espectacular amb set gols en els últims quatre partits.

D’aquesta manera, el tècnic Ernesto Valverde ha començat a preparar el duel d’aquest dissabte davant el Getafe. Ho ha fet al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva amb els jugadors disponibles del primer equip. El Barça tornarà a jugar al Coliseum Alfonso Pérez després de dos anys, ja que l’equip madrileny va pujar de la Segona Divisió la temporada passada. Els blaugranes han guanyat en aquest estadi en tres ocasions de les últimes quatre visites, però sempre presenta dificultats.

El primer equip es tornarà a exercitar aquest divendres en la que serà l’última sessió preparatòria abans de viatjar, el mateix divendres, cap a Madrid, on dissabte a les 16.15 hores afrontarà la quarta jornada de Lliga.