El FC Barcelona signa el millor inici d'Europa

El FC Barcelona signa el millor inici d'Europa

El conjunt blaugrana és l’únic de les principals Lligues europees que ha guanyat tots els partits de Lliga i Champions fins al moment, amb nou victòries i 27 gols a favor

No hi ha equip amb millors registres que el FC Barcelona en aquest inici de curs. El conjunt blaugrana és l’únic de les principals Lligues europees que ha guanyat tots els seus partits de Lliga i de Lliga de Campions, amb un total de nou victòries. Els blaugranes han iniciat totes dues competicions de manera immillorable, i lideren tant la classificació del campionat domèstic com el seu grup de la fase inicial de la Champions.

Aquestes nou victòries es desglossen amb set triomfs a la Lliga i dos a la Champions, i amb un total de 27 gols a favor i només dos en contra. Només hi ha un equip que també suma nou triomfs i és el PSG, però els francesos ho han aconseguit amb 10 partits disputats, ja que també compten amb un empat a la Ligue 1.

Els segueixen amb vuit victòries el Manchester City, el Manchester United i el Nàpols, i a continuació apareix la Juventus amb un total de set triomfs. Finalment, amb sis victòries hi trobem una gran quantitat d’equips: Borussia Dortmund, Chelsea, Inter de Milà, Mònaco, Reial Madrid, Roma, Sevilla i Tottenham.

Mitjana de tres dianes per partit i l’equip menys golejat

A més de liderar l’apartat de triomfs entre els grans equips europeus, els blaugranes també se situen entre els cinc equips més golejadors. El conjunt amb més gols a favor és el PSG (35 gols), seguit del Nàpols (29), el Manchester City (28), el Manchester United (28) i el FC Barcelona (27), que és qui tanca aquest top 5 amb una mitjana de tres gols per partit. A més, els culers són l’equip amb menys gols encaixats, amb només dues dianes en nou partits, els mateixos que el Manchester City. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut