Recordes aquests tres grans gols a Múrcia?

Recordes aquests tres grans gols a Múrcia?

En el següent vídeo, repassem tres dianes de bella factura aconseguides a territori murcià. Giovani Dos Santos, Ronaldinho Gaúcho, Samuel Eto'o... amb quin et quedes?

Aquest dimarts el FC Barcelona visita la Nueva Condomina (21.30 hores) més de nou anys després del darrer enfrontament entre els blaugranes i el Reial Múrcia. Els dos conjunts es veuran les cares en l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei, en un partit on els d’Ernesto Valverde intentaran revalidar el títol de campions de Copa per quart any consecutiu.

Aprofitant la visita blaugrana a la ciutat murciana, repassem tres grans gols aconseguits a la Nueva Condomina. Un de Ronaldinho després d’una gran assistència d’Overmars a la temporada 2003/04, un de Giovani Dos Santos després de combinar amb Eto’o i Leo Messi (2007-08), i finalment, un de Samuel Eto’o en aquell mateix partit –la darrera visita blaugrana a Múrcia– després d’una gran combinació amb Henry i Messi. No et perdis aquests tres grans gols amb el següent vídeo

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut