Convocatòria massiva de jugadors del Barça per als amistosos de seleccions

Convocatòria massiva de jugadors del Barça per als amistosos de seleccions

Gran part de la plantilla d’Ernesto Valverde participa amb el seu combinat nacional en aquesta jornada internacional de novembre, la darrera de l'any

Ernesto Valverde no podrà comptar durant una setmana amb els jugadors convocats amb les seves seleccions per disputar la jornada d’amistosos internacionals i repesca per al Mundial de Rússia 2018. De tots els internacionals del Barça, només Rakitic es juga la repesca, i la resta disputaran dos partits amistosos amb les seves seleccions.

Com és habitual, la selecció espanyola és l’equip que ha convocat més jugadors blaugrana. Piqué, Jordi Alba i Sergio Busquets han estat convocats juntament amb Iniesta per als amistosos contra Costa Rica i Rússia. El jugador manxec sumarà minuts de joc amb la selecció espanyola, després d’estar dues setmanes lesionat.

A les seleccions sud-americanes, Leo Messi i Mascherano han entrat a la convocatòria de Jorge Sampaoli per jugar amb lArgentina, i Paulinho ha estat convocat amb el Brasil. Qui no haurà de viatjar per concentrar-se amb la seva selecció és Luis Suárez; el seleccionador uruguaià, Washington Tabárez, ha decidit donar descans a la seva estrella i no incloure’l a la llista de convocats.

Ivan Rakitic és lúnic blaugrana que disputarà la repesca per estar al Mundial

També s’han fet oficials les llistes de convocats d’Alemanya i d’Holanda, en què han estat inclosos dos porters del Barça: Ter Stegen, amb la mannschaft, i Cillessen, amb el conjunt orange. A més, Umtiti i Digne han estat citats amb França per enfrontar-se a Gal·les i Alemanya. Vermaelen també està a la convocatòria de Bèlgica per jugar contra Mèxic i el Japó, i Semedo defensarà la selecció portuguesa davant lAràbia Saudita i els Estats Units. Daltra banda, Croàcia, l’única selecció amb jugadors blaugrana que disputa la repesca del Mundial, ha convocat Rakitic per liderar l’equip en l’eliminatòria contra Grècia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut