Samuel Umtiti, estendard del mur blaugrana

Samuel Umtiti, estendard del mur blaugrana

El defensa del FC Barcelona es va tornar a mostrar molt sòlid i, amb un total d'11, va ser el jugador que més pilotes va recuperar contra l'Olympiacos

El FC Barcelona està demostrant en aquest inici de temporada un gran nivell defensiu. Després de tornar a quedar amb la porteria a zero en un partit, aquest cop contra l’Olympiacos al Pireu (0-0), els d’Ernesto Valverde continuen amb només quatre gols encaixats en aquest inici de temporada, després de 15 partits jugats.

Si contra l’Athletic Club la clau defensiva va ser Ter Stegen, contra l’equip grec un dels estendards del zero va ser Samuel Umtiti, novament sòlid i constants. Perquè, amb la seva presència, va recuperar un total d’11 pilotes, el blaugrana que més en va aconseguir. De fet, pràcticament va doblar el porter alemany del Barça i Luis Suárez, els segons en aquesta classificació, amb 6 recuperacions.

En la seva segona temporada al FC Barcelona, Umtiti s’ha acabat de consolidar. Amb la regularitat i la consistència defensiva com a bandera, tal i com va demostrar en el seu primer any al Barça, el central francès acumula 12 partits dels 15 disputats entre la Lliga, la Copa i la Champions (en total ja en porta 56).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut