Retorn a la feina pensant en el Sevilla

Retorn a la feina pensant en el Sevilla

Els jugadors disponibles del primer equip han tornat als entrenaments després de l’empat a Grècia davant l’Olympiacos per començar a preparar el duel contra el conjunt andalús

Torna la feina al FC Barcelona. Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest dijous al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en la primera sessió després de tornar de Grècia. Els culers van empatar al Pireu davant l’Olympiacos (0-0) en la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions i estan més a prop d’accedir als vuitens de final.

Els homes d’Ernesto Valverde ja preparen el duel davant el Sevilla de dissabte (20.45 hores) al Camp Nou, matx corresponent a l11a jornada de Lliga. En aquesta sessió, el tècnic blaugrana també ha comptat amb set jugadors del Barça B: Moisés, Martínez, Santi Bueno, O. Busquets, D. Concha, Alfaro i Vitinho. A més, hem pogut veure Andrés Iniesta amb el grup sobre la gespa. Els blaugranes sentrenaran també divendres a les 18.00 hores en la darrera sessió abans del partit contra el Sevilla. Els culers intentaran marxar a l’aturada per seleccions amb una nova victòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut