Leo Messi i Ivan Rakitic s’incorporen a la feina

Leo Messi i Ivan Rakitic s’incorporen a la feina

L’argentí i el croat s’han exercitat amb la resta de disponibles del primer equip, que continuen preparant el partit contra el Leganés

Nova sessió a la Ciutat Esportiva. Aquest dimecres al matí, però, amb dues novetats destacades a l’entrenament: les de Leo Messi i Ivan Rakitic. I és que l’argentí i el croat, després de marxar aquests dies amb les seves respectives seleccions, s’han incorporat al grup i ja entrenen sota les ordres d’Ernesto Valverde. Cal recordar que Messi va jugar l’amistós contra Rússia, mentre que va quedar alliberat del partit contra Nigèria. Rakitic, l’únic blaugrana que aquests dies ha jugat partits oficials, torna a Barcelona amb el bitllet per al Mundial, després de superar Grècia a la repesca (4-1 de global).

La d’aquest dimecres, doncs, ha estat la tercera sessió de la setmana, i ha comptat amb tots els disponibles del primer equip. A més, sobre la gespa del Camp Tito Vilanova, també s’ha pogut veure Carles Aleñá, Ortolá, Varo i Arnaiz, del Barça B.

Un entrenament que ha permès seguir preparant el duel d’aquest proper dissabte, contra el Leganés (16.15 hores), en què el Barça intentarà tornar a la competició oficial amb un triomf que el refermi al capdavant de la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut