Ernesto Valverde espera la millor Juve

Ernesto Valverde espera la millor Juve

El tècnic del FC Barcelona ha dirigit l'últim entrenament previ al partit contra els italians al Juventus Stadium, després de comparèixer en roda de premsa i analitzar l'enfrontament

El FC Barcelona ja es troba a Itàlia per al partit d'aquest dimecres contra la Juventus. Els d'Ernesto Valverde s'han exercitat ja sobre la gespa del Juventus Stadium i han ultimat tots els detalls del duel. El tècnic, doncs, ha pogut prendre mesures del camp torinès, en una sessió amb els 19 jugadors que han viatjat amb l'expedició.

Abans, però, Valverde ha passat per la tradicional roda de premsa i ha parlat del que creu que es trobarà. "Esperem a la millor Juve. Aquesta és la idea que tenim perquè, a més, és un rival que es fa fort a casa i que intentarà dominar la pilota i el joc. Més encara si tenen necessitat de victòria, com serà el cas de demà", ha comentat, abans d'afegir: "Nosaltres el que volem és guanyar i esperem un gran partit, complicat, però que afrontem amb ganes".

Per aconseguir el triomf, que classificaria directament al Barça per a vuitens com a primer de grup, els blaugranes hauran de sortir molt concentrats i estar atents a tots els jugadors rivals. Sobre aquest aspecte, i el lideratge de l'estrella de la Juve, l'argentí Paulo Dybala, Valverde s'ha mostrat contundent al respecte: "Dybala és un jugador important per a ells, però tots són perillosos. No val amb només aturar-lo a ell. Si així ho féssim, limitaríem un problema però en tindríem molts altres".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut