El FC Barcelona, entre els quatre equips invictes a Europa

El FC Barcelona, entre els quatre equips invictes a Europa

Els blaugranes, juntament amb el Manchester City, l'Inter i l'Atlètic de Madrid, encara no coneixen la derrota en Lliga

La trajectòria en Lliga del FC Barcelona és gairebé immaculada aquest curs. Els blaugranes, amb 11 victòries i 3 empats, no coneixen la derrota després de 14 jornades disputades. Els d’Ernesto Valverde, però, no són l’únic equip a Europa que té aquest registre, però la llista cada vegada és més reduïda. També resisteixen sense conèixer la derrota tres equips més de les principals lligues europees: el Manchester City, l’Inter i l’Atlètic de Madrid. Cal destacar que, en el cas de la Premier League i la Serie A, s’ha disputat una jornada més a hores d’ara.

Dels quatre conjunts que es mantenen invictes, tres són líders de la seva competició: el Manchester City de Pep Guardiola, l’Inter de Luciano Spalletti i el Barça d’Ernesto Valverde. Pel que fa al conjunt madrileny, se situa tercer a la Lliga, per darrere dels barcelonistes i del València. La llista, doncs, ha disminuït després de les derrotes d’aquest cap de setmana del PSG contra l’Estrasburg, el València contra el Getafe i el Nàpols contra la Juventus.

A nivell ofensiu, els barcelonistes se situen com el segon equip més golejador entre els quatre conjunts invictes. El Manchester City de Pep Guardiola, amb 46 gols, té el millor registre. El segueixen el Barça (36), l’Inter (33) i l’Atlètic de Madrid (23).

Els més sòlids en defensa

Si comparem els registres dels quatre equips, destaquen els bons números blaugrana en defensa. I és que els homes de Valverde només han encaixat 7 dianes en 14 partits, les mateixes que l’Atlètic de Madrid. Així doncs, el Barça és el millor equip en l’aspecte defensiu, amb 0,5 gols encaixats per duel juntament amb el conjunt madrileny. Si bé l’Inter i el Manchester City han disputat una jornada més respecte de l’Atlètic de Madrid i el FC Barcelona, el coeficient de gols encaixats per enfrontament és més gran en el cas del conjunt italià i de l’anglès, respectivament, amb 0,67 dianes rebudes per duel.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut