FC Barcelona – Sporting CP: Amb l’objectiu de continuar invictes

FC Barcelona – Sporting CP: Amb l’objectiu de continuar invictes

(20.45 hores, TV3/Antena 3) Els blaugranes no s’hi juguen res, perquè ja tenen la classificació per als vuitens a la butxaca com a primers de grup, però volen la victòria “com a respecte per la competició”

Darrer partit de Champions del 2017. I el FC Barcelona vol acomiadar-se fins al 2018 amb un bon resultat que permeti mantenir la condició d’invicte d’aquesta temporada, que ja s’allarga durant 21 partits. Amb el bitllet per als vuitens de final com a primers de grup a la butxaca, els d’Ernesto Valverde afronten el partit contra l'Sporting Clube de Portugal (20.45 h) amb la idea de donar-ho tot. No importa si ja no s’hi juguen res, perquè, com ha dit el tècnic, el respecte per a la competició és molt gran.

Així, l’entrenador blaugrana haurà de pensar què cal fer per aturar un Sporting que encara pot dir l’última paraula. Perquè la combinació de la victòria de l’equip de Lisboa (7 punts) amb l’empat o la derrota de la Juventus contra l’Olympiacos (8 punts) donaria l’accés a l’equip portuguès.

Per intentar guanyar l’última jornada d’aquesta fase de grups, Ernesto Valverde haurà de refer-se de les lesions d’Umtiti, Iniesta, Arda, Dembélé, Rafinha i Mascherano, amb una convocatòria que formen els 18 futbolistes del primer equip disponibles.

Diversos retrobaments

El retorn de Jérémy Mathieu al Camp Nou, que va ser blaugrana des del 2014 fins al 2017, no serà l’únic retrobament d’aquest FC Barcelona – Sporting. I és que també serà una altra oportunitat per veure Bas Dost i Messi, els dos golejadors dels dos equips que la temporada passada van competir per la Bota d’Or fins al final.

A més, el migcampista blaugrana André Gomes, que podria tenir minuts per guanyar ritme després de la lesió que va patir, es veurà les cares contra l’entrenador que el va fer debutar al futbol professional amb el Benfica: Jorge Jesús. Tot plegat, un cúmul d’històries que fan més atractiu aquest FC Barcelona – Sporting, que els blaugranes intentaran guanyar per poder allargar la ratxa d’imbatibilitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut