Ernesto Valverde, invicte contra el Celta

Ernesto Valverde, invicte contra el Celta

El tècnic blaugrana no coneix la derrota contra el conjunt gallec en els 13 partits que ha disputat

El partit d’aquest dissabte contra el Celta (13.00 hores) suposarà una nova prova per als blaugranes en la defensa del liderat de la Lliga. Alhora serà un partit especial per a Ernesto Valverde. I és que el tècnic blaugrana manté un rècord curiós contra el conjunt gallec. Valverde s’ha enfrontat al Celta en 13 ocasions com a tècnic, totes prèvies a la seva etapa blaugrana dirigint el primer equip.

El preparador barcelonista registra 10 victòries i 3 empats contra el Celta. D’aquesta manera, Ernesto Valverde tindrà un repte afegit en el duel d’aquest dissabte al Camp Nou: mantenir la seva imbatibilitat contra el conjunt gallec i, alhora, mantenir la gran trajectòria del Barça a la Lliga.

El Celta és un dels tres equips amb què l’entrenador del Barça no ha perdut mai cap partit, juntament amb el Leganés (2 partits) i el Tenerife (1 partit). Sense tenir en compte el conjunt canari, el Celta és el conjunt amb el qual Valverde té un percentatge més alt de victòries (76,9%) per darrere del Getafe (80%).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut