El Camp Nou vol abaixar el teló guanyant

El Camp Nou vol abaixar el teló guanyant

(20,45 hores, Movistar Partidazo) Els blaugranes afronten el darrer partit de l’any al Camp Nou amb la voluntat de sumar els tres punts abans del Clàssic de la setmana vinent

S’acaba l’any, i ens trobem el darrer partit del 2017 del FC Barcelona al Camp Nou amb diversos reptes. Els homes d’Ernesto Valverde volen arribar al darrer enfrontament de l’any, al Santiago Bernabéu, mantenint o ampliant la diferència de punts actual a la classificació respecte dels seus perseguidors. Alhora, els barcelonistes buscaran tancar l’any sense conèixer la derrota en Lliga i mantenint-se invictes a la competició domèstica aquest curs. Amb tot això, el primer escull del Barça serà el Deportivo de la Corunya (20.45 hores, Movistar Partidazo), un rival que de ben segur que exigirà la millor versió dels culers.

Després de sumar els tres punts en un dels camps més complicats de la Lliga com és el del Vila-real, i després també de conèixer el rival als vuitens de final de la Lliga de Campions i a la Copa del Rei, respectivament, els blaugranes se centren novament en la Lliga. Aquesta cita ha de servir als culers per retrobar-se amb el triomf després de l’empat aconseguit en el darrer partit de la competició, a casa contra el Celta (2-2). El duel nocturn amb el conjunt gallec exigirà el millor dels homes de Valverde i servirà per tancar la jornada de diumenge. Leo Messi ha marcat vuit gols en nou partits al Dépor, i de ben segur que el crac blaugrana buscarà ampliar els seus registres golejadors. Així com Suárez, autor de sis gols en els tres darrers partits contra el Dépor.

Ernesto Valverde és conscient de la transcendència del matx d’aquest diumenge contra l’equip que dirigeix l’exblaugrana i exmembre del Dream Team Cristóbal Parralo. El Deportivo arriba al partit “amb bones sensacions després de guanyar”, ha advertit Valverde en roda de premsa. El tècnic barcelonista va recuperant efectius de mica en mica i per a aquest matx podrà disposar d'Andrés Iniesta i Mascherano, que s’han recuperat de les respectives lesions i han entrat en una convocatòria de 19 futbolistes en la qual no hi és Arda per decisió tècnica. Cal recordar que tampoc hi seran, per lesió, Dembélé, Deulofeu Umtiti i Rafinha.

Pel que fa al Deportivo, arriba al Camp Nou amb 15 punts en 15 partits i a prop de les posicions de descens. El conjunt gallec podrà comptar amb dues novetats a la convocatòria, Luisinho i el porter Tytón. Els jugadors lesionats que no viatjaran a Barcelona per lesió són Pantilimon, Fede Cartabia, Gerard Valentín i Florin Andone. Els gallecs buscaran trencar la ratxa d’onze victòries consecutives del Barça en Lliga entre blaugranes i gallecs. Tot el contrari que el Barça, que té el gran objectiu d'abaixar el teló de l’any a l’Estadi de la millor manera possible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut