El vídeo de les delicatessen al Bernabéu

El vídeo de les delicatessen al Bernabéu

Els detalls de qualitat més selectes i exquisits que es van veure en el triomf del FC Barcelona contra el Reial Madrid en l’últim partit del 2017

El FC Barcelona tanca l’any amb una agradable victòria. El triomf dels d’Ernesto Valverde al Bernabéu, amb els gols de Luis Suárez, Leo Messi i Aleix Vidal, així ho ha fet possible (0-3). Però aquestes tres accions, que van posar el marcador final a l’electrònic del coliseu blanc, no van ser les úniques jugades rellevants del Clàssic.

Messi va ser un dels destacats, amb detalls de qualitat com un barret a la frontal, una picadeta sobre Marcelo o la seva gran jugada en el tercer gol. També tenen el seu protagonisme Jordi Alba i Iniesta, amb cops de taló, túnels i una gran jugada combinatòria amb Busquets. Però un dels jugadors que més van brillar sobre la gespa del Bernabéu va ser Marc-André Ter Stegen. El porter alemany, que està en un moment de forma extraordinari, va tornar a exhibir-se i va aturar tot el que va poder aturar. No et perdis, doncs, cap jugada de les que hem seleccionat i que expliquen, en part, el triomf del FC Barcelona a Madrid.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut