Continua la preparació per al Clàssic

Continua la preparació per al Clàssic

Els disponibles del primer equip s’han exercitat aquest dijous en la penúltima sessió abans de viatjar a Madrid per la disputa del partit de Lliga contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu

No s’atura la feina al FC Barcelona. Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest dijous al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió on hem pogut veure a Gerard Deulofeu sobre la gespa, i on també Jordi Alba ha entrenat amb els seus companys després que dimecres fes treball específic.  A més, també ha participat a l’entrenament Carles Aleñá, del Barça B.  

Els homes d’Ernesto Valverde continuen preparant el matx de dissabte al Santiago Bernabéu, on blaugranes i madridistes es veuran les cares en el primer clàssic lliguer de la temporada. Els barcelonistes entrenaran divendres en la darrera sessió abans de viatjar cap a la capital.  Cal recordar que els culers arriben al clàssic com a líders (42 punts) mentre que el Reial Madrid és quart amb 31. Sens dubte, espera un duel apassionant entre dos dels equips més potents del planeta. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut