FC Barcelona – Llevant: Tarda de retorns esperats

FC Barcelona – Llevant: Tarda de retorns esperats

Els d’Ernesto Valverde, després de l’aturada nadalenca, tornen al Camp Nou per reprendre la Lliga, i ho faran amb Dembélé a la convocatòria, que pot tornar a trepitjar la gespa de l’Estadi després de la lesió

El Camp Nou és a punt de tornar a obrir les seves portes després del Nadal. Ja han passat les festes i la primera cita amb el futbol és aquest mateix diumenge, 7 de gener, contra el Llevant (16.15 hores). Un retorn dels d’Ernesto Valverde que podria significar l’últim regal de Reis, el que arribi en forma de victòria i consolidació de liderat.

Però és que a més a més, l’aficionat que vingui cap a l’Estadi podrà tenir l’oportunitat de tornar a veure Ousmane Dembélé, que ja va tenir uns minuts contra el Celta a la Copa i que ara pot tornar a trepitjar la gespa del Camp Nou després de la lesió.

El triomf, però, no serà fàcil. Ernesto Valverde, més o menys, ja té clar quin equip vol treure per jugar contra el Llevant, contra un equip del que considera que “és molt fort fora de casa”. Els titulars, doncs, sortiran d’entre els 18 convocats per aquest partit. Són Ter Stegen, Semedo, Piqué, Rakitic, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Cillessen, Mascherano, Paulinho, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Vermaelen i el jugador del B Jose Arnaiz.

Un futbolista que porta tres gols en els tres partits que ha jugat en el primer equip i del que Valverde ha dit: “És un jugador amb desimboltura i que està rendint a bon nivell”. Així doncs, Alcácer i Umtiti, per lesió, Sergio, per sanció, i Rafinha, Deulofeu i Aleix Vidal, per decisió tècnica, són els que es queden fora de la llista.

El Llevant de López Muñiz, per la seva part, no podrà comptar amb Chema i Roger, lesionats, Morales, Bardhi i Campaña, sancionats, i Langerak, per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut