El seguiment del retorn de Dembélé al Camp Nou, des de dins

El seguiment del retorn de Dembélé al Camp Nou, des de dins

El jugador francès ha tornat a jugar davant la seva afició després de superar la lesió que es va fer el passat setembre contra el Getafe

El FC Barcelona està d’enhorabona. No només pel fitxatge de Coutinho o per la victòria en el primer partit de Lliga del 2018 contra el Llevant, sinó perquè en aquest inici d’any Ernesto Valverde ha recuperat Ousmane Dembélé. L’extrem francès, que es va lesionar el passat mes de setembre contra el Getafe, ja va tenir uns minuts a la Copa contra el Celta, a Balaídos, però ha estat aquest diumenge quan ha tornat a ser titular al Camp Nou.

Per veure com ha estat la seva jornada, les càmeres del Club han acompanyat l’‘11’ del Barça, que ha rebut diverses ovacions per part del públic de l’Estadi. Un vídeo que mostra des de la seva arribada fins a l’escalfament, que han estat moments de concentració per part d’un futbolistes que ha disputat 67 minuts del triomf blaugrana contra el Llevant (3-0). Després del partit, Dembélé s'ha mostrat content i satisfet per haver tornat després d'uns mesos difícils, però que ja ha deixat enrere.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut