Els inicis de Philippe Coutinho

Els inicis de Philippe Coutinho

El nou jugador blaugrana va jugar al MIC el 2008 i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Barça B el 2010 amb la selecció brasilera. No et perdis els millors detalls del nou crac blaugrana en aquests dos vídeos!

Philippe Coutinho, ja des de ben petit, ha demostrat la gran qualitat que té. El crac brasiler ha arribat al FC Barcelona per seguir oferint la seva gran màgia, però no serà el primer cop que ho fa al territori català. El nou fitxatge blaugrana va participar amb Brasil sub-17 a la Mediterranean International Cup (MIC), on van aconseguir imposar-se i guanyar el trofeu, deixant innombrables mostres de la seva gran qualitat.

A més, dos anys després, Coutinho va visitar la Ciutat Esportiva Joan Gamper, aquest cop ja amb l’absoluta, per enfrontar-se al Barça B –entrenat per Luis Enrique– en un amistós. El partit va finalitzar amb triomf brasiler per 0-3, en una selecció on a part de Coutinho també hi eren jugadors com Dani Alves, Adriano, Robinho, David Luiz, Pato, Fernandinho o Thiago Silva, entre d’altres. Per part del Barça B hi va jugar l’actual membre del primer equip, Rafinha Alcántara, a més d’altres jugadors com Masip, Marc Bartra o Carles Planas.

En els dos vídeos següents, gaudeix amb les millors accions de Philippe Coutinho en els seus inicis, amb només 16 i 18 anys respectivament. Un jugador que ja demostrava el seu gran talent i que ara, amb 25 anys, es troba en el millor moment de la seva carrera, i ja és un dels millors jugadors del món. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut