Luis Suárez i Philippe Coutinho es retroben al FC Barcelona

Luis Suárez i Philippe Coutinho es retroben al FC Barcelona

L’uruguaià i el nou fitxatge blaugrana tornaran a coincidir en un equip després de fer-ho al Liverpool durant 18 mesos

Philippe Coutinho és el nou flamant fitxatge del FC Barcelona. I a Can Barça tornarà a compartir vestidor amb un antic company seu a Liverpool, Luis Suárez. Tots dos futbolistes van coincidir a Anfield la temporada 2012/13 –durant uns mesos– i la 2013/14, en un dels millors cursos del Liverpool del darrer lustre.

Aquella temporada Suárez va ser el màxim golejador de la Premier League amb 31 gols, i es va adjudicar la seva primera Bota d’Or. L’uruguaià i Coutinho van coincidir sobre el terreny de joc en 36 partits, dels quals 33 van ser a la competició domèstica i 3 van correspondre a la FA Cup. A la Copa van arribar fins a la cinquena ronda, però van caure a mans de l’Arsenal, mentre que a la Lliga anglesa van quedar en segona posició, ben a prop del títol que es va emportar el Manchester City, llavors entrenat pel xilè Manuel Pellegrini. Els dos jugadors van coincidir en un total de 45 partits, ja que la temporada anterior, en la qual Coutinho va arribar al Liverpool al mercat d’hivern, tots dos havien disputat junts nou partits de la Premier League.

Ara Suárez es retrobarà al Barça amb un dels seus millors socis de la seva etapa a Anglaterra en una connexió que, de ben segur, donarà moltes alegries als aficionats del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut