El València, rival a les semifinals

El València, rival a les semifinals

L’eliminatòria arrencarà el dijous 1 de febrer al Camp Nour (21.30 hores) i la tornada serà el dia 8 de febrer a Mestalla (21.30 hores)

El vigent campió ja coneix el seu rival. El FC Barcelona s’enfrontarà al València a les semifinals de la Copa del Rei, en una eliminatòria que s'iniciarà el proper dijous 1 de febrer (21.30 hores) al Camp Nou. Pel que fa al duel de tornada serà a Mestalla el 8 de febrer (21.30 hores).

Cal recordar que els homes d’Ernesto Valverde arriben després d’eliminar l’Espanyol als quarts de final, en què van capgirar el resultat de l’anada amb una victòria treballada al Camp Nou (2-0), amb el debut de Philippe Coutinho. A més, els blaugranes també van deixar enrere el Múrcia als setzens de final i al Celta de Vigo als vuitens. Ara tocarà veure’s les cares amb el conjunt valencià, amb el qual ja s’han enfrontat aquesta temporada a la Lliga. El duel va acabar amb empat (1-1) amb gol de Jordi Alba. 

Els blaugrana disputaran la seva vuitena semifinal consecutiva en busca de la que seria la vuitena final a la últimes 10 edicions. El capità barcelonista Andrés Iniesta ha valorat el sorteig explicant: “Intentarem fer dos partits complets per poder ser a la final però sabem que qualsevol detall pot marcar una eliminatòria. Volem fer un gran paper per tornar a ser en una final, les últimes tres han estat nostres i volem tornar a guanyar-la. Després de fer grans eliminatòries, el nostre objectiu és tornar a estar en una final”. A més, Iniesta ha afegit que “volem fer un gran partit a casa per treure una bona diferència, sabem que el València ens exigirà molt”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut