Reial Betis – FC Barcelona: Duel de nivell per iniciar la segona volta

Reial Betis – FC Barcelona: Duel de nivell per iniciar la segona volta

(20.45 hores, Movistar Partidazo) Els homes d’Ernesto visiten el Benito Villamarín en la vintena jornada de Lliga i amb la intenció de continuar invictes a la competició domèstica

Després de l’ensopegada a l’anada dels quarts de final de Copa davant l’Espanyol, el FC Barcelona torna a la Lliga, competició en què es manté invicte i líder destacat amb 51 punts de 57 possibles. Després d’una primera volta gairebé perfecta, els homes d’Ernesto Valverde inicien la segona part de la temporada amb un duel de nivell al Benito Villamarín. Els barcelonistes visiten el Betis (20.45 hores, Movistar Partidazo) en la vintena jornada de Lliga i amb la intenció de continuar invictes a la competició domèstica.

Al davant, però, hi haurà un Betis que arriba en un bon moment, amb tres victòries en els darrers quatre partits i amb dos triomfs en els dos únics compromisos que ha disputat en aquest 2018. A més, un d’aquests va ser de gran magnitud, ja que els bètics van vèncer l’etern rival, el Sevilla, al Sánchez Pizjuán per 3-5. A més, en la darrera jornada els andalusos van superar el Leganés per 3-2 al Benito Villamarín i se situen en novena posició amb 27 punts (els mateixos que el setè).

L’exblaugrana Tello, una de les principals armes ofensives del Betis

Ernesto Valverde ha explicat en roda de premsa que Quique Setién és un tècnic que es caracteritza per “buscar sempre la porteria contrària i voler dominar el joc per anul·lar el rival”. L’entrenador bètic no podrà comptar amb els lesionats Barragán, Joel Campbell i l’exblagurana Sanabria. Tot i així, sí que disposarà de jugadors perillosos en atac com Sergio León, els veterans Joaquín i Rubén Castro i l’exbarcelonista Tello.

Pel que fa al conjunt blaugrana, Ernesto Valverde ha donat a conèixer la llista de 18 convocats, en què destaca el retorn de Samuel Umtiti, que ha rebut l'alta mèdica. El tècnic barcelonista ha avisat en roda de premsa: “El Betis és un conjunt valent, que vol la pilota i que et disputa la possessió. Venen reforçats després de bons resultats i serà un partit difícil amb un gran ambient”. Al duel s’enfrontaran dos equips amb un estil semblant, que volen dominar la possessió de la pilota i controlar el joc, tal i com van mostrar al partit de la primera volta, on els blaugrana van acabar guanyant per 2-0. Sens dubte, espera un gran matx d’alt nivell per començar la segona volta del campionat de Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut