La llista de convocats per viatjar a Sant Sebastià

La llista de convocats per viatjar a Sant Sebastià

N. Semedo és baixa d'última hora per una amigdalitis i entra Aleix Vidal en la llista de 18 convocats per afrontar el darrer partit de Lliga de la primera volta, contra la Reial Societat

El FC Barcelona ja prepara el darrer duel de la primera volta de la Lliga, en una setmana marcada per la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei, després de superar l’eliminatòria contra el Celta, i pels fitxatges de Coutinho i Yerry Mina. Els homes d’Ernesto Valverde visitaran Anoeta aquest diumenge a partir de les 20.45 hores (Movistar Partidazo) en un duel en què buscaran mantenir-se invictes a la competició domèstica.

Per a aquest partit Ernesto Valverde no podrà comptar amb les baixes mèdiques de Samuel Umtiti, Paco Alcácer i Coutinho. A més, han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica Rafinha, Deulofeu i N. Semedo, baixa d'última hora per una amigdalitis. També queda fora Yerry Mina, que només ha completat una sessió amb els seus companys. Així doncs, la llista completa de 18 jugadors la formen: Ter Stegen, Piqué, I. Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, A. Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Mascherano, Paulinho, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Vermaelen.

Mina s’entrena amb el grup

Abans de saber la llista de convocats, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al Camp Tito Vilanova. La sessió ha comptat amb la novetat de Yerry Mina. I és que el defensa colombià s’ha exercitat per primera vegada sota les ordres d’Ernesto Valverde. Ha estat el darrer entrenament abans de viatjar a Sant Sebastià i també ha comptat amb la presència dels jugadors del Barça B Aleñá i Varo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut