La llista per la tornada de Copa

La llista per la tornada de Copa

Després de l’entrenament d’aquest dimecres, Ernesto Valverde ha donat a conèixer la llista de 19 convocats per afrontar el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa davant el Celta de Vigo

No s’atura el futbol al Camp Nou. Després del triomf davant el Llevant el passat diumenge (3-0) els culers reben aquest dijous a les 21.30 hores (GOL) el Celta de Vigo en el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei. Amb l’empat a un a Balaídos, els culers hauran de tornar a enfrontar-se als d’Unzué per intentar certificar el pas als quarts de final.

Per a aquest partit, Ernesto Valverde no podrà comptar amb les baixes mèdiques de Samuel Umtiti, Paco Alcácer i Coutinho, i a més, han quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica Denis Suárez, Arda Turan, Rafinha, Deulofeu i Aleix Vidal. Així doncs, la llista completa de 19 jugadors la formen: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio Busquets, A. Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Cillessen, Mascherano, Paulinho, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Vermaelen, Aleñá (26) i Jose Arnaiz (37).

Darrera sessió abans del Celta

Abans de saber la llista de convocats, els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper sota les ordres d’Ernesto Valverde. Una sessió que ha estat la darrera abans de rebre dijous al Celta, i on també han participat els jugadors del Barça B Varo, Aleñá i Arnaiz, mentre que Arda ha fet treball específic. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut