Els dorsals definitius del primer equip

Els dorsals definitius del primer equip

Després del mercat d’hivern, aquests són els dorsals dels jugadors blaugrana, on destaquen les novetats del ‘14’ de Coutinho i el ‘24’ de Yerry Mina

El mercat de fitxatges hivernal ha finalitzat aquest dimecres 31 de gener, i després de confirmar-se les diverses baixes i també incorporacions durant tot el mes de gener, aquests són els dorsals definitius del primer equip. Els jugadors que ja formaven part de la plantilla mantenen els seus dorsals, mentre que els nous fitxatges, Coutinho i Yerry Mina, han optat pel ‘14’ i el ‘24’, respectivament.

El brasiler ha heretat el dorsal de Javier Mascherano, que ha deixat el Club després de set temporades i mitja defensant els colors blaugrana. Pel que fa al colombià, Yerry Mina ha escollit el dorsal ‘24’, el que era l’únic dorsal lliure a la primera plantilla durant la primera meitat de la temporada. Ara però, també queden lliures el ‘7’, el ‘12’ i el ‘16’ a causa de les marxes d’Arda Turan, Rafinha i Gerard Deulofeu. Repassa els dorsals dels 22 membres de la primera plantilla a la imatge següent! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut