Ernesto Valverde: “L’Eibar és un equip que et sotmet a la seva pressió”

Ernesto Valverde: “L’Eibar és un equip que et sotmet a la seva pressió”

El tècnic blaugrana ha destacat que la visita a Ipurua és molt complicada davant un equip “que vol que juguis com ells volen”

El FC Barcelona afronta aquest dissabte una visita complicada a Ipurua davant l’Eibar. Després dels dos empats consecutius a la Lliga, els blaugranes volen tornar a sumar els tres punts per mantenir, com a mínim, els set punts de diferència respecte a l’Atlètic de Madrid, segon classificat. Valverde ha explicat en la roda de premsa prèvia que per sumar els tres punts d’Ipurua hauran de fer les coses molt bé: “L’Eibar és un equip que et sotmet a la seva pressió”.

“La fa molt amunt, intenta jugar-te al teu camp i és dels equips de Primera que més se’t posen a sobre. Has de lluitar molt per superar la seva primera línia de pressió”. I ha afegit: “Volen que juguis com ells volen. Comencen molt bé els partits, i ens haurem d’adaptar les dimensions del camp i, sobretot, al seu estil”, ha sentenciat un Valverde que ha reconegut que l’Eibar és el segon equip que menys córners rep de la competició.

Amb aquesta consigna prepara el duel el Txingurri, que no vol sentir encara a parlar de la important cita davant el Chelsea de dimarts en l’anada de vuitens de final de la Lliga de Campions: “Només pensem en el partit a Ipurua. Sabem que és un duel important, però després de l’empat davant el Getafe fa que el partit contra l’Eibar sigui més decisiu encara”, ha asseverat. “L’empat de l’altre dia és una realitat del que costa sumar els tres punts. És més complicat del que tothom pensa. La temporada està anant molt bé, però encara no hem guanyat res”.

En aquest sentit, Valverde ha volgut ser clar en assegurar que, “quan penses que tens marge d’error, estàs cometent el primer pas per cometre de errors”. “El que s’ha de fer és plantejar el partit d’una manera potent, sabent que al davant tenim un gran rival com l’Eibar que té grans qualitats, diferents de les nostres i que haurem de superar”. Els blaugranes han preparat el matx davant el conjunt basc en una setmana neta sense competició intersetmanal, un fet que per a Valverde ha estat positiu per a l’equip: “Més que pel físic ha anat bé per un tema mental. A la plantilla li ha anat bé descansar mentalment després d'unes setmanes en què cada tres dies has de superar una eliminatòria de Copa i mantenir el pols a la Lliga”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut