Dembélé, Alcácer i Vermaelen, novetat a l’entrenament del FC Barcelona

Dembélé, Alcácer i Vermaelen, novetat a l’entrenament del FC Barcelona

El primer equip ha tornat a la feina després de dos dies de descans per continuar preparant el duel d’aquest dissabte davant l’Eibar a la Lliga

El primer equip del FC Barcelona ha tornat a la feina aquest dijous després dels dos dies de descans que el tècnic Ernesto Valverde va concedir a la plantilla. A l’entrenament s’ha pogut veure Thomas Vermaelen, Dembélé i Paco Alcácer, tots tres novetat respecte a la sessió de dilluns, en què cap d’ells es va poder exercitar amb el grup. El central belga està acabant el seu procés de recuperació, mentre que el francès va ser baixa en l’entrenament anterior per unes molèsties gàstriques. Alcácer, per la seva banda, ha estat felicitat aquest dijous al matí per la plantilla per la seva recent paternitat, motiu pel qual el tècnic Valverde li va concedir permís per no entrenar-se en la sessió anterior.

Els blaugranes afronten en els propers dies una doble visita. Primer a la Lliga a Ipurua davant l’Eibar, un equip en ratxa que no posarà les coses gens fàcils, mentre que dimarts de la setmana vinent torna la Lliga de Campions després de dos mesos amb l’anada dels vuitens de final davant el Chelsea a Stamford Bridge.

Però, abans de pensar en el partit de la màxima competició continental, el Barça se centra en la Lliga, i tota l’atenció està posada en l’Eibar. Amb aquesta consigna s’han exercitat els de Valverde aquest dijous al matí en un entrenament que s’ha fet al camp tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. A banda dels retorns esmentats anteriorment, hi han participat també amb Aleñá, del Barça B, i la resta dels disponibles del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut