RCD Espanyol – FC Barcelona: Un nou derbi per seguir invictes

RCD Espanyol – FC Barcelona: Un nou derbi per seguir invictes

(16.15 hores, beIN LaLiga) Els blaugranes –que acumulen 21 jornades consecutives sense perdre– buscaran els tres punts al RCDE Stadium en el tercer derbi en poc més de 15 dies

Després del primer assalt de les semifinals de Copa, en què el FC Barcelona va superar el València per 1-0 al Camp Nou, torna la Lliga per al líder, que s’enfronta a l’Espanyol (diumenge, 16.15 hores) amb el gran objectiu d’allargar la ratxa. Els barcelonistes acumulen 21 jornades sense perdre, la millor ratxa d’imbatibilitat a l’inici de la Lliga de la història del Club juntament amb l’inici de la temporada 2009/10. Si els de Valverde no perden al RCDE Stadium superaran la ratxa del Barça de Guardiola i situaran un nou rècord en la història culer.

Els barcelonistes visiten l’estadi de l’Espanyol en la 22a jornada del campionat, després d’haver-se enfrontat al mes de gener als blanc-i-blaus als quarts de final de Copa del Rei, en què els culers van superar l’eliminatòria guanyant al Camp Nou. Així doncs, serà el tercer derbi en poc més de 15 dies i, a més, el quart de la temporada. A la primera volta del campionat domèstic els blaugranes van vèncer per 5-0 els de Quique Sánchez Flores en el que va ser el debut d’Ousmane Dembélé.

L’Espanyol arriba al darrer derbi del curs amb la novetat a la convocatòria del colombià Carlos Sánchez, fitxatge d’hivern dels blanc-i-blaus. Queden fora de la llista per lesió Piatti i Didac Vilà, i Sergio Sánchez i Marc Roca tampoc hi seran per decisió tècnica. Amb qui sí que podrà comptar Quique Sánchez Flores és amb el seu màxim golejador de l’equip, Gerard Moreno, que acumula ja 11 gols aquesta temporada, vuit dels quals a la Lliga. 

Pel que fa als homes d’Ernesto Valverde, el tècnic blaugrana no podrà disposar dels lesionats Vermaelen i Dembélé ni d’André Gomes, descartat de la convocatòria per decisió tècnica. Si que estarà Coutinho, exjugador de l'Espanyol que ja sap el que és jugar a l'estadi i afirma que "serà un partit especial i difícil". Els culers visitaran el RCDE Stadium amb ganes de continuar liderant la classificació i amb la intenció de sumar una nova victòria en un estadi complicat però on no han perdut mai a la Lliga. Sens dubte espera un gran partit, el darrer derbi de la temporada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut