Sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva

Sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva

El 12 jugadors disponibles del primer equip que no han estat citats per a la Supercopa de Catalunya s’han entrenat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A més, Iniesta continua amb la seva recuperació

La feina no s’atura al FC Barcelona. Els 12 jugadors disponibles del primer equip que no han estat convocats per a la final de la Supercopa de Catalunya contra l’Espanyol s’han entrenat aquest dimecres al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió per començar a preparar el matx de dissabte a La Rosaleda davant el Màlaga (20.45 hores), on els de Valverde intentaran seguir sumant de tres per mantenir la difèrencia de punts en el liderat a la Lliga. 

Els 12 futbolistes del primer equip que s’han exercitat són: Marc-André ter Stegen, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Luis Suárez, Leo Messi, Philippe Coutinho, Paulinho, Jordi Alba, Sergi Roberto, Samuel Umtiti i Thomas Vermaelen. Cal recordar que un total de vuit jugadors del primer equip han estat citats per al partit contra l’Espanyol (18.45 hores), a més de 12 del Barça B en una convocatòria amb un total de 20 futbolistes.

Andrés Iniesta, amb la seva recuperació

A més, també cal destacar que Andrés Iniesta segueix amb la seva recuperació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El capità blaugrana es va lesionar diumenge passat davant l’Atlètic de Madrid al Camp Nou, quan va haver de ser substituït per André Gomes als 36 minuts de joc. El ‘8’ blaugrana té una lesió al bíceps femoral de la cama dreta i la seva evolució marcarà la disponibilitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut