Iniesta fa una part del treball amb el grup

Iniesta fa una part del treball amb el grup

El migcampista manxec continua amb la seva recuperació i se l’ha pogut veure una estona exercitant-se amb la resta dels seus companys, que ja preparen el partit contra el Chelsea

El FC Barcelona ja ha deixat enrere el partit contra el Màlaga a la Lliga. Després del triomf contra l’equip andalús a La Rosaleda, i d’haver sumat 35 jornades consecutives sense perdre, els d’Ernesto Valverde ja pensen en el partit de tornada contra el Chelsea.

Els blaugranes, que aquest diumenge van tenir festa, han tornat a la feina al Camp Tito Vilanova, en una sessió que és la primera de les dues que té l’equip abans del partit de Champions del Camp Nou. L’entrenament ha comptat amb tots els disponibles del primer equip, a més d’Aleñá, Martínez, Samu Araujo, Vitinho i McGuane, del Barça B.

La principal novetat, però, ha estat la presència sobre la gespa d’Andrés Iniesta, que ha fet una part de treball amb el grup. D’aquesta manera, el manxec continua amb la recuperació de la lesió que es va fer al bíceps femoral de la cama dreta durant el Barça – Atlètic.

Aplaudiments de felicitació per a Messi

L’altre motiu d’alegria s’ha viscut abans de l’entrenament, quan la plantilla ha felicitat Leo Messi pel naixement del seu tercer fill, Ciro Messi. El nou membre de la família blaugrana va néixer aquest dissabte, motiu pel qual l’argentí no va poder participar en el partit de Lliga contra el Màlaga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut