Tots els gols de falta de Lionel Messi aquesta temporada

Tots els gols de falta de Lionel Messi aquesta temporada

L’argentí va marcar contra el Las Palmas el seu cinquè gol de falta directa de la temporada, el quart a la Lliga

Nou gol de falta de Messi aquesta temporada, el 23è de la seva carrera a la Lliga. El va fer aquest dijous contra el Las Palmas, a l’Estadi de Gran Canària, amb un espectacular llançament. L’acció va significar el quart gol de falta directa a la competició domèstica aquesta temporada, xifra que iguala el seu rècord particular del curs 2015/16.

En total, però, aquest curs Messi suma cinc gols de falta entre Lliga i Champions. El primer el va fer contra l’Olympiacos, tot i que també han rebut el càstig de l’argentí la Reial Societat, l’Alabès i el Girona, a banda del Las Palmas (els pots veure tots al vídeo).

Precisament amb la diana contra el Girona, Messi va aconseguir marcar a un nou equip de Primera per sumar-ne 36 i assolir un nou rècord.

Un gol per conquerir un nou estadi

Mateixa xifra que es va adjudicar Messi a Gran Canària, aquest cop pel que fa a estadis conquerits. I és que, amb la falta que va marcar contra el Las Palmas, ja són 36 els escenaris que han vist un gol del ‘10’ blaugrana a la Lliga. A banda del Camp Nou, els que més li agraden són el Santiago Bernabéu (11) i Riazor (10). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut