El resum del triomf contra l’Atlètic

El resum del triomf contra l’Atlètic

Gaudeix amb el gol de Leo Messi i amb les accions més destacades del partit entre el FC Barcelona i l’Atlètic de Madrid, en què els culers s’han endut els tres punts en vèncer 1-0

El líder no s’atura. El FC Barcelona s’emporta tres valuosos punts davant l’Atlètic de Madrid (1-0) gràcies a un gran gol de Leo Messi de falta directa. Una diana que significa la número 100 del conjunt blaugrana i la número 600 del crac argentí com a professional.

Als primers compassos de l’enfrontament els blaugranes han tingut el domini de la pilota, i les aproximacions han estat culers. El gol era qüestió de minuts, i ha arribat al 26 de la primera meitat en una nova genialitat de Leo Messi de falta directa, la tercera consecutiva i la sisena de la temporada.

A la segona meitat l’Atlètic de Madrid s’ha aproximat més a la porteria de Ter Stegen, però sense fortuna de cara a gol. Els barcelonistes han tingut diverses ocasions per ampliar el marcador, però entre la defensa barcelonista i Oblak han evitat una diferència més àmplia. No et perdis el resum amb les accions més destacades del matx!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut