Iniesta: “No tinc decidit al 100% si continuaré o no al Barça”

Iniesta: “No tinc decidit al 100% si continuaré o no al Barça”

El jugador manxec explica en una entrevista a ‘El Larguero’ de la Cadena SER que “si em quedo serà perquè puc estar al 200% i si marxo és perquè no puc estar-ho”

Andrés Iniesta encara no sap si seguirà vestint de blaugrana la temporada vinent. El ‘8’ del FC Barcelona ha assegurat en una entrevista a ‘El Larguero’ de la Cadena SER que “no tinc decidit al 100% si continuaré o no”. El manxec, que està vivint la seva 16a temporada al primer equip, parla clar: “Si em quedo serà perquè puc estar al 200% i si marxo és perquè no puc estar en el 200% que mereix el Club de mi. És el dubte que tinc”.

En cas que el respectessin les lesions veu “molt difícil no estar en l’onze del Barça en els dos propers anys” però creu que una decisió tan transcendent ha de tenir més coses en compte. En qualsevol cas, en cas de decidir deixar el FC Barcelona aquest estiu, assegura que “no aniria a cap equip que competís contra el meu Club”. Mai veurem Iniesta jugant contra el Barça. “Seria antinatural”, afegeix.

Agraït al Club

Iniesta, a qui el públic del Camp Nou va demanar quedar-se el dia del Barça-Chelsea, sap que la seva decisió “crea debat”. “Decidiré el que senti. No té res a veure amb el moment ni amb el Club, que sap de sobres el meu agraïment”, explica. Sigui quin sigui el seu futur, Iniesta deixa clar que Ernesto Valverde serà el primer en conèixer la seva decisió.

Preguntat per un dels seus possibles successors per als propers anys, el brasiler Philippe Coutinho, tot són elogis: “És un jugador contrastat i d’un nivell brutal”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut