Messi i Iniesta, a un partit dels 100 a la Champions junts

Messi i Iniesta, a un partit dels 100 a la Champions junts

La connexió hispanoargentina, que ens ha deixat moments únics al llarg de la història, pot assolir aquesta xifra especial el dimarts contra la Roma

Dimarts el FC Barcelona visitarà l’Estadi Olímpic de Roma per disputar el partit de tornada de l’eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions, el qual podria convertir-se en especial per a Leo Messi i Andrés Iniesta.

La connexió hispanoargentina, que ja és la que més enfrontaments ha disputat en la història de la Lliga de Campions, podria assolir els 100 partits junts si Ernesto Valverde els fes jugar en el duel davant la Roma. Aquesta dupla de cracs blaugrana ja ha superat aquesta temporada una altra parella de llegenda, la formada per Carles Puyol i Xavi Hernández. En el seu cas, van arribar a disputar un total de 96 partits junts.

Stamford Bridge, l’escenari preferit

Messi i Iniesta ens han deixat moments inesborrables al llarg dels 99 enfrontaments que han disputat junts a la Champions. Un dels més celebrats va ser el famós gol d’Iniesta a Stamford Bridge, que arribava després d’una passada de l’astre argentí. Enguany es va repetir la història al mateix estadi, en l’eliminatòria de vuitens de final que els blaugranes van disputar davant el Chelsea. En aquella ocasió, però, es van intercanviar els papers, i Iniesta va entregar la pilota a Messi perquè aquest establís l’1-1 al marcador.

La possible celebració de la consecució del centenar de duels disputats demostra el paper determinant d’aquests dos jugadors en els últims anys d’èxits barcelonistes. El manxec, que va debutar de la mà de Louis Van Gaal la temporada 2002/03, acumula ja 129 matxs jugats en aquesta competició. Dos anys més tard va debutar Leo Messi, que ja ha participat en 124 partits a la màxima competició europea. Aquestes són xifres a l’abast només dels grans jugadors, i podrien augmentar si els blaugranes continuen endavant en aquesta edició de la Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut