Tots els gols de Messi a les finals de Copa

Tots els gols de Messi a les finals de Copa

L’astre argentí ha anotat un total de cinc gols en les set finals coperes que ha disputat amb el FC Barcelona, de les quals n’ha guanyat cinc

Leo Messi sempre apareix en les grans cites, i les finals de Copa no podien ser menys. El crac argentí ha anotat un total de cinc gols en les set finals que ha disputat, i sempre que ha marcat el Barça s’ha acabat proclamant campió. El ‘10’ blaugrana va marcar a la seva primera final de Copa el 2009, en el triomf davant l’Athletic (4-1); també en la del 2012 contra el mateix conjunt basc (3-0), el 2015 va fer un doblet (3-1) de nou contra l’Athletic –entrenat per Valverde–, i, finalment, la temporada passada va marcar un gol en la victòria per 3-1 davant l’Alabès.

A més, en la final del 2016 contra el Sevilla (precisament el mateix rival que aquest dissabte) Messi no va marcar, però va assistir en els dos gols del triomf blaugrana (2-0). En definitiva, l’astre argentí ha tingut una gran influència en el resultat de les cinc finals de Copa que ha guanyat com a blaugrana, i ara busca la sisena. Gaudeix, amb el següent vídeo, de tots els gols del crac culer en les finals de Copa! Quin t’agrada més? Descobreix-los tots cinc!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut