La convocatòria per viatjar a la Corunya

La convocatòria per viatjar a la Corunya

Ernesto Valverde ha donat a conèixer la llista de convocats per visitar Riazor en el partit corresponent a la 35a jornada del campionat, en el qual els culers poden proclamar-se campions de Lliga

Després d’aconseguir la Copa del Rei el cap de setmana passat al Wanda Metropolitano davant el Sevilla (0-5), els culers intentaran aconseguir la Lliga aquest diumenge. Els homes d’Ernesto Valverde visiten Riazor per enfrontar-se al Deportivo (Movistar Partidazo, 20.45 hores) en la 35a jornada del campionat, i un empat donaria el títol de Lliga al FC Barcelona. A més, si Reial Madrid i Atlètic de Madrid no guanyessin els seus partits aquest diumenge el Barça podria proclamar-se campió abans de jugar.

Per a aquest matx el tècnic blaugrana ha convocat tota la plantilla. Així doncs, la convocatòria és la següent: Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, O. Dembélé, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Yerry Mina i Vermaelen.

Darrer entrenament abans de viatjar

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest dissabte al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en la que ha estat la darrera sessió de la setmana. Diumenge al matí l’expedició blaugrana viatjarà cap a la Corunya per disputar el partit corresponent a la 35a jornada de Lliga a Riazor.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut