La convocatòria per viatjar a Vigo

La convocatòria per viatjar a Vigo

Ernesto Valverde ha donat a conèixer la llista de 18 jugadors convocats per visitar Balaídos en el matx corresponent a la 33a jornada del campionat de Lliga

La Lliga no s’atura. Després de l’important triomf del FC Barcelona davant el València a la passada jornada al Camp Nou (2-1), el conjunt blaugrana visita Vigo per enfrontar-se al Celta en la 33a jornada del campionat (dimarts, 21 hores, Movistar Partidazo). Els culers necessiten set punts per ser campions de Lliga i una victòria a Balaídos deixaria l’objectiu encara més a prop. El matx serà l’inici d’una setmana complicada on els culers disputaran també dissabte la final de Copa del Rei contra el Sevilla (21.30 hores, TVE) al Wanda Metropolitano.

Per al partit contra el Celta, Ernesto Valverde no podrà comptar amb el lesionat Ivan Rakitic, i a més han quedat fora de la llista Piqué, Sergio i Iniesta. Així doncs, la convocatòria per viatjar a Vigo és: Ter Stegen, Cillessen, N. Semedo, Denis Suárez, Suárez, Messi, O. Dembélé, Coutinho, Paulinho, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne (que ha rebut l'alta), S. Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Yerry Mina i Vermaelen.

Darrer entrenament abans de viatjar a Vigo

Just abans de saber la llista de convocats per al partit contra el Celta, els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió preparatòria on també ha participat el jugador del Barça B Jokin Ezkieta, i Sergio Busquets i Ivan Rakitic han fet treball específic, el croat per primer cop després de l’operació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut